charcoal

#chicken and #steak on the #weber tonight. #kabobs #charcoal #bbq #spring #familytime #outdoorlifestyle #outdoorlife #outdoors @kristenkbuckner @webergrills @sasquatch_bbq @stylsgolf @cardi_pants @kirk_mcgee @tai_nkotb @biggamma @bigredfredpdx #eat #healthyfood #fire #grill #grillmymeat

Sweet pancake (martabak manis) - Warung Boss - USJ - Malaysia . . Halo guyss, kembali lagi nih di @food.resort sorry banget uda ga upload 2 minggu dikarenakan aktivitas yang padet. Sekarang aku mau bahas tentang restoran yang jual martabak manis di malaysia nih guys namanya warung boss. Rasanya pun banyak banget macemnya guys martabaknya ad yg rasa charcoal, red velvet, taro, green tea, dll. Trs fillingnya ada keju, coklat, kacang, nutella, dll nih guys. Emang sih rasanya bakal ga seenak yang di Indo, tapi buat mengobati rasa kangen martabak manis di Indonesia, lumayan banget nih guyss. Selain itu restoran ini jg ada nasi liwet, ayam bakar, indomie macem2 rasa pokoknya komplit dehh . 🏠 : 24-32, Jalan USJ 9/5p, Subang Business Centre, 47620 Subang Jaya, Selangor . . Rate for this restaurant : Food : 8/10 Atmosphere : 7.5/10 Price : $$ Value for price : 8/10 Overall experience : 7.75/10 . . #foodresort #food #foodporn #kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinerjakarta #kulinermalaysia #martabak #martabakmanis #keju #cheese #nutella #charcoal

It’s called fashion

Put some heart and soul into this one. Raise your hand if it’s been an awful/bizarre week but you’re keeping your head up ✋🏼 ________________________________________ #charcoal #sketchbook #femalemodel #body #woman #lifedrawing #curves #shadows #dailyarts #femaleartist #newstart #fridaymusings

Another great artist/co-worker leaves us. You have no idea how much your talent and dedication meant to us. We all know you have a bright future ahead of you, and no matter how hard it will be for us to go on without your presence we’re not stopping you from getting there. Our team was more than what we can ever ask for, and working with you was magical. Thank you @carlos_pons #myart #thankyou #team #friends #future #freedom #makeart #drawing #sketch #charcoal #blackandwhite #portrait #tampa #florida

DrawThis.com #FEFDRAW Date: 05/25/2018 Model: J.J. 10 minute pose Wolff's Carbon Pencil on 18" x 24" smooth newsprint Ran out of time 🤨